Wij maken jouw recept, jouw smaak, jouw uitstraling zodat je met jouw horecazaak jouw eigen identiteit kan blijven behouden.
Wij maken jouw recept vanuit onze professionele horecakeuken, verpakken het product en leveren het vervolgens aan. Ons assortiment gaat van soepen, sauzen, dressings tot marinades, stoofgerechten en vleesbereidingen. En natuurlijk in deze tijd niet te vergeten een vegetarisch assortiment.
Doordat wij jullie ontzorgen en helpen met het maken van de mise en place kunnen jouw kok(s) zich volledig concentreren op het meegeven van gerechten. Jouw kok is daardoor minder uren aanwezig op de werkvloer of op een andere manier inzetbaar en hebben deze koks vele male minder stress. Hij hoeft slechts nog maar te bestellen en service te draaien. Onze producten zijn van constante kwaliteit, hygienisch verwerkt en met zorg verpakt. Vanzelfsprekend worden de allergenen er bij vermeld.
Minder stress en een lagere en gecontroleerde werkdruk. Lagere arbeidskosten, een gestroomlijnd keukenproces, constante kwaliteit, meer werkplezier, overzicht, minder waste of voedselverspilling, meer aandacht voor je gasten, betere inkoop, makkelijkere (eind)bereidingen.
Nou daarom.